Key account assistant, nutrition och sporT

 

Arbetsgivare, Back on Track koncernen och WellAware AB

Besöksadress Sofielundsgatan 5 A

753 23 UPPSALA

Tel 018-590555 vxl, Fax 018-590556

mikael.nordlund@backontrack.com

www.backontrack.com

 

Arbetsplatsen belägen i kommun

Uppsala

 

Platsbeskrivning

Vi har huvudkontor i Uppsala och lager i Ulricehamn. I Uppsala har vi administrativt kontor med ekonomifunktion, ordermottagning och försäljning. Vi har dotterbolag i 9 länder.

 

Företagsbeskrivning

Back on Track AB är världskänt för sitt keramiska tyg och säkerhetshjälmar. Vi är mycket välrenommerade bland häst och hundfolk men vår största kundgrupp är ändå människa. Back on Track AB är en koncern med tre ben; 1) Welltex® ett speciellt keramiskt tyg till människa och djur, 2) hjälmar med extra stor säkerhet och 3) WellAware® nutrition med inriktning på hälsa och innovation.

Back on Track koncernen är under stark tillväxt. Back on Track AB är världskänt för sitt keramiska tyg och sina säkerhetshjälmar. Vi är mycket välkända bland häst och hundfolk men vår största kundgrupp är ändå på humansidan. WellAware har vunnit Skandinavian Natural and Organic Award 2 år i rad med vår nya Chia dryck och med våra glutenfria och laktosfria Bars. WellAware har många fler strängar på lyran och vi har allt för många produkter som står i kö för att vi skall få dem till marknaden i rimlig tid. Vi har fokus på det som är något speciellt, oftast att det är hälsosamt, glutenfritt eller att det är en del av en kommande hälsotrend. Vi är helt enkelt för få medarbetare så nu måste vi bli flera som älskar att upptäcka vad världen har att ge beträffande innovationer på nutritionssidan. Vill du vara med i teamet?

 

Back on Track koncernen som sådant är under stark tillväxt. Back on Track AB är världskänt för sitt keramiska tyg och säkerhetshjälmar. Vi är mycket välrenommerade bland häst och hundfolk men vår största kundgrupp är ändå på humansidan. Vii vill expandera på sportsidan, det är bl.a. där du kommer in i bilden. Vår huvudprodukt är ett keramiskt tyg som reflekterar infraröd värme som har god effekt vid ledbesvär. Nypon dämpar också ledbesvär via en antiinflammatorisk komponent, så det finns en bra synergi för att få våra leder att må bra. Vi började ”nutritionsresan” med nyponpulvret och har nu byggt på med andra produkter och utvecklat detta till ett eget bolag inom koncernen. Vi satsar således för fullt för att ta WellAware® till ett lika känt varumärke som Back on Track®. Vill du vara med om att lyckas med bägge varumärkena?

 

Beskrivning av arbetsuppgifter

Du skall jobba tätt intill vår VD för WellAware. Han driver också mycket av utvecklingen mot sporten för Back on Track´s räkning och han sköter om våra key accounts (KA) både för Back on Track AB och för WellAware AB. Vi söker nu en assistent som skall hjälpa till att hålla i våra KA samt var säljledare på våra mässor. Du blir VD assistent vad det gäller KA och du är säljledare på mässorna. Du sammanställer material om våra produkter som du uppdaterar våra key accounts med och förbereder möten som du och VD har med KA. Dessemellan förser du KA med information, de vill ofta veta en hel del information kring de nya produkterna och exakt när kontainrarna kommer. Dotterbolagscheferna vill också tidsenligt ha all denna information. Här jobbar du i team med två stycken ”Go To Market assistenter”, en för var bolag.

 

Du skall hålla rätt på nya produkter som är på ingående och fånga upp dem i god tid inför lanseringen på mässorna. Du organiserar erbjudanden och kampanjer under mässorna.

Det är du som skall se till att vår säljare kan våra nya produkter så att det vet exakt vad det skall säga till kund på mässorna. Du inspirerar säljarna, säter upp dagliga säljmål under mässan jämfört med föregående år och tänker igenom kampanjer som gör mässan framgångsrik. Du ordnar med erbjudanden så att vi säljer ut de äldre överblivna produkterna via specialerbjudanden. Du har en substantiell del i att mässan blir en framgång. Du har givetvis folk till din hjälp som bokar mässor och hotel, som packar inför mässorna, bygger montern och tar ner den.

 

Beskrivning av kvalifikationer vi söker;

·     Du skall ha ett speciellt intresse för att göra affärer att sälja

·     Initiativrik med en inre drivkraft att uträtta saker

·     Du skall kunna ”få folk med dig”

·     Du skall ha en viss karisma

·     Fokuserad på att få saker slutförda

·     Förmåga att fatta beslut så att ditt arbete inte stannar upp

·     Resultat orienterad

·     Skapar energi i din omgivning

·     Kommunikativ

·     Kundfokus

·     Ärlig, lojal och inneha integritet

 

 

Välkommen i teamet om beskrivningen passar in på dig.

 

 

Varaktighet Tillsvidareanställning

Tillträde Snarast

Arbetstid/Varaktighet Heltid

Lön Fast lön.

Övrigt om ansökan Skicka in din ansökan till följande e-post adress: mikael.nordlund@backontrack.com eller skriftliga ansökan ställd till adress som ovan. Vi önskar svar med ungefärligt löneanspråk.